Nutrició i dietètica

Ens encarreguem d’ajudar-te a aconseguir els teus objectius mitjançant un canvi d’hàbits cap a una alimentació saludable. No sols per a obtenir resultats ràpids i a curt termini, sinó perquè els resultats siguin duradors i per tota la vida.

Pla Alimentari Personalitzat

Per a la realització del pla indaguem en l’estat de salut o malaltia, exercici al llarg de la vida, situació esportiva actual, fites a assolir, hàbits, gustos, activitats extres, hores de descans, estudi, situació laboral, edat, gènere, costums religiosos, etc.

Consultes de Seguiment.

Lliurament i explicació del material, revisió de les pautes i reorganització de la dieta -en cas necessari-. Seguiment de la composició corporal orientat als diferents serveis i objectius en nutrició i dietètica:
  • Pèrdua o augment de pes.
  • Trastorns de la conducta alimentària.
  • Patologies i problemes digestius.
  • Educació alimentària.

Nutrició esportiva.

El nostre equip de nutricionistes treballen per totes les persones que practiquen exercici o esports en forma recreativa o competitiva.

La nutrició esportiva és la branca de la nutrició especialitzada en les persones que fan esport, mitjançant la qual s’aconsella, s’acompanya i s’educa a l’esportista a saber què, quan i per què s’han d’ingerir i beure certs aliments o d’altres segons l’ocasió.

Es basa en els criteris bàsics de l’alimentació equilibrada durant el dia a dia, per així ajudar-nos a afrontar les càrregues dels entrenaments i afavorir la recuperació.

Avaluació de la Composició Corporal (Antropometria).

Mètode no invasiu amb el que no sols mesurarem el pes i la talla, sinó també el greix, la massa muscular i òssia. Aquest test ens donarà el somatotip que serveix per a conèixer com és la composició corporal en l’actualitat respecte a l’esport que es realitza.
En funció dels resultats es determina un objectiu a curt, mitjà o llarg termini, tant en l’exercici com en el pla alimentari.

Demaneu cita amb els nostres professionals