Equip

Claudia Tomeo (Dietista i Nutricionista)

Bones! Soc Claudia Tomeo Dietista-Nutricionista col·legiada CAT002273.

Apassionada de l’esport i esportista.

Especialitzada en nutrició esportiva, alteracions digestives, problemes intestinals i al·lèrgies i intoleràncies.

El meu objectiu és ajudar-te i acompanyar-te a aconseguir els teus objectius des de la nutrició i alhora poder-te transmetre la importància de l’alimentació en el nostre dia a dia, al costat de la meva passió per la nutrició.

Participo, també com a professional, en l’equip de Nutrició Nutrics de Javier Aoiz.

Cristina Nadal Villanueva (Logopeda)

La meva experiència i formació professional s’han focalitzat en l’àrea sociosanitària.

El meu desig era ser mestra d’educació infantil, per a ensenyar als més petits totes les possibilitats i aprenentatges que podien adquirir dins del context educatiu a través de la meva ajuda. Per això, vaig optar estudiar un grau superior d’educació infantil i un altre d’atenció sociosanitària.

Durant aquests anys vaig descobrir que la meva passió anava més enllà de l’ensenyament, decidint especialitzar-me dins de l’àmbit sanitari i realitzar el grau de logopèdia en la Universitat Autònoma de Barcelona, especialitat en trastorns en la lectoescriptura i dislèxia.

He dut a terme un curs en teràpia miofuncional per a valorar i corregir les disfuncions orofacials i continuo ampliant el meu coneixement amb altres formacions imprescindibles per a tractar les diferents patologies i trastorns.

He treballat com a logopeda en diferents centres privats d’atenció a la salut, mitjançant teràpies individuals amb nens, adolescents i adults que presentaven diferents patologies:

 • Trastorns en el llenguatge oral i escrit
 • Trastorn de la parla
 • Trastorns del neurodesenvolupament
 • Trastorns de la veu
 • Deglució atípica

Tanmateix, duc a terme una coordinació amb les famílies i centres escolars per a facilitar estratègies, treballar de manera conjunta fora de teràpia i proporcionar informació als familiars i professionals per a comprendre i ajudar als seus fills i filles i alumnes amb dificultat en el procés d’aprenentatge.

Cristina Riba Bel (Psicòloga General Sanitària i Master en psicopatología Clínica de l’Adult)

Llicenciada en Psicologia, en la Universitat de Barcelona. Acreditada com a Psicòloga General Sanitària i Màster en Psicopatologia Clínica de l’Adult en la Universitat Autònoma de Barcelona.

Soc psicòloga de l’Institut Municipal de Serveis Personals de l’Ajuntament de Badalona.

He dedicat la meva trajectòria professional a la promoció i millora de l’estat general de la salut de les persones.
Realitzo acompanyament psicològic al llarg de totes les etapes de la vida adulta.

Estic especialitzada en depressió i trastorns afectius, trastorns d’ansietat, esquizofrènia i psicosi, demències, trastorns de la personalitat, discapacitat intel·lectual i patologia psiquiàtrica.

Aplico psicoteràpia eclèctica i integradora, a partir de diferents tècniques i procediments psicològics adaptats a les característiques i problemes de cada cas en particular, atesa la manera de ser singular i única de la persona.

La meva prioritat és oferir una atenció inspirada en una relació terapèutica empàtica, pròxima i de confiança.

Ignacio Sierra Muñoz (Psicòleg Sanitari i Nutricionista)

Estic especialitzat en Trastorn de la Conducta Alimentària, Ansietat i Depressió.

He treballat en Hospitals de Dia i també en consulta externa. He vist i tractat tota mena de dificultats i nivells de gravetat, sempre amb l’ajuda dels meus companys de professió.

Treballo des d’un punt de vista integratiu. Treballant la història de vida, autoestima, gestió, potenciar les nostres pròpies habilitats, com afrontar-ho sense culpabilitzar i amb empatia.

Iris Peris (Logopeda)

Graduada en Logopèdia per la Universitat de València. Durant la seva trajectòria acadèmica va realitzar pràctiques a l’Hospital la Fe, on va aprofundir en el paper de la logopèdia en el dany cerebral. Per a complementar la seva experiència en l’àmbit clínic va realitzar formació en la Université de Lieja (Bèlgica), on va poder aprendre altres metodologies de rehabilitació logopèdica en els trastorns del llenguatge i la parla en nens i adolescents. Aquesta vivència va ser molt enriquidora i la va inspirar a seguir el camí de la logopèdia.

A més, va ampliar els seus coneixements en intervenció a l’Hospital de Palamós mentre acabava els seus estudis a la Universitat Autònoma de Barcelona. També ha realitzat el Màster de Neurologopèdia en l’Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Paral·lelament, combina la pràctica clínica amb la formació de cursos més específics enfocats a la intervenció infantojuvenil com: intervenció en deglució, intervenció en TEA, intervenció en els trastorns dels sons, de la parla i Trastorn del Desenvolupament del Llenguatge i sistemes alternatius i augmentatius de la comunicació, en concret de l’ús del protocol PECS.

Jeissel Nicole Bechtel (Psicòloga general sanitària)

Vaig començar els meus estudis en Psicologia en la Universitat del Rosari a Bogotà, aquests dos anys i mig em van permetre crear una base de coneixement de la psicologia des d’una perspectiva més integral que respecta la pluralitat metodològica d’aquesta disciplina.
Els tres anys restants de formació els vaig realitzar en la Universitat de Salamanca on es va afermar el meu coneixement de l’abordatge cognitiu conductual que continuaria ampliant-se durant el Màster de Psicologia General Sanitària a la Universitat de Barcelona.
No obstant això, encara que la meva formació es basa en el model cognitiu-conductal, continuo mantenint una perspectiva terapèutica integral i humanista. Per aquesta raó he continuat la meva formació amb el Màster de Psicologia Holística i la Teràpia Gestalt.

Durant la meva trajectòria professional he treballat amb persones amb malaltia mental greu, persones amb síndromes neuropsicològiques i he participat en un programa de la Fundació UADLE en la intervenció a nens amb dificultats d’aprenentatge. En els últims anys he treballat tant en la meva consulta privada, com en centres mèdics oferint atenció psicològica a adolescents i adults en diferents problemàtiques.

Loana Costa (Nutricionista clínica i esportiva)

Soc Magister en Nutrició Esportiva, Antropometrista Isak nivell 2, Experta en patologies digestives, coach nutricional i especialitzada en les alimentacions vegana i vegetariana.

Compto amb 8 anys d’experiència tant en clínica com en l’esport.

Treball amb pèrdua de pes, augment de massa muscular, rendiment esportiu, patologies digestives i metabòliques, amb nens, adolescents i adults.

María José Martínez Llopis (Neurologopeda)

Graduada en Logopèdia per la Universitat de València i especialitzada a l’Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Cruz i Sant Pau. Actualment, estic realitzant el màster de Rehabilitació Neuropsicològica i Estimulació Cognitiva en l’Institut Guttmann.

La meva experiència en l’àmbit de la Logopèdia dins de l’àmbit hospitalari es centra en el seguiment de casos en el Servei de Neurorehabilitació de l’Hospital Vithas Verge de Consuelo (València), a l’Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatge de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, a l’Hospital de Neurorehabilitació de l’Institut Guttmann i en Guttmann Barcelona, Salut cerebral i Neurorehabilitació.

Aquestes unitats, així com la formació obtinguda durant aquest període, es caracteritzen per centrar-se en la intervenció multidisciplinària dirigida a persones amb dany cerebral adquirit o malalties neurodegeneratives. Durant les pràctiques he pogut ser present i dur a terme l’avaluació, diagnòstic, planificació del tractament i intervenció de persones amb: afàsia, disàrtria, disfàgia, paràlisi facial, apràxia, agrafia, alexia i alteracions de la consciència.

Marisol Faks Pérez (Psicòloga general sanitària i Neuropsicòloga)

El meu nom és Marisol Faks, Psicòloga General Sanitària i Neuropsicòloga, especialitzada en població infantojuvenil.

La meva concepció es basa en una orientació de Teràpia Integradora. Entenent que cada nen/a i adolescent és únic i diferent, el meu objectiu és adaptar cada intervenció a les necessitats de cada cas.

Breu història curricular:

 • Llicenciada en Psicologia (Universitat de Màlaga)
 • Postgrau en Psicologia Clínica Cognitiu-Social (UB)
 • Màster de Pràctica Clínica en Psicoteràpia (Institut Mensalus)
 • Postgrau en dificultats de l’Aprenentatge i Trastorns de Neurodesenvolupament (UB)
 • Màster Neuropsicologia infantil (Hospital Sant Joan de Déu i UB)
 • Acreditació clínica i de recerca ADI-R i ADOS-2

Mónica Arques Castro (Nutricionista)

El meu objectiu és acompanyar-te i ajudar-te en el teu procés de canvi, per aconseguir uns hàbits de vida saludables. Personalitzo cada dieta des d’una perspectiva integral i ajustant-la als gustos i estil de vida de cada persona, atenent les seves característiques i necessitats.

Prado Bermejo Bravo (Terapeuta Ocupacional)

Soc Terapeuta Ocupacional, experta en neurodesenvolupament i salut mental. La meva experiència professional i acadèmica m’ofere m’aportaix una visió integral i centrada en el pacient, personalitzant cada intervenció a les necessitats individuals de cada persona.

La meva tasca comença des de la detecció i avaluació precoç, estimulació neuro-motriu, neuro-sensorial primerenca, com les alteracions de l’aprenentatge, atenció i trastorns de la conducta i internalitzants a l’etapa infanto-juvenil.

És molt important per mi personalitzar cada tractament, creant un vincle sòlid i respectant el ritme de cada pacient, donat que cada nadó, nen o jove és diferent i especial.

Tothom, -especialment els nens-, tenen un munt de capacitats i habilitats, només es tracta d’estimular-les. Com a professional, és molt satisfactori poder dotar-li d’aquestes eines que l’ajudaran en el seu desenvolupament com a persona.

Roxana Myriam Lemmi (Psicòloga, Terapeuta Gestalt, especialitzada en Teràpia Breu Estratègica, Formada en Constel·lacions Familiars i Reprocessament del Trauma)

Tinc més de 15 anys d’experiència en el tractament i acompanyament d’adults nens i famílies. Constantment m’actualitzo en tècniques i formes de treball que em permetin ajudar de la forma més efectiva i alhora profunda. Els meus estudis com a psicòloga van ser en la Universitat de Buenos Aires Argentina, d’on provinc. Aquesta primera etapa formativa va tenir una orientació clarament clínica, la qual em va oferir una base sòlida en l’àmbit de detecció de trastorns de gravetat i orientació terapèutica.

Després a Barcelona em vaig formar en Teràpia Gestalt, Teràpia Breu Estratègica, Constel·lacions Familiars i treball amb el Trauma.

Cadascuna d’aquestes orientacions funcionen produint canvis i millores clares. La meva millor habilitat és saber com, quan i amb qui posar en pràctica una o altra proposta terapèutica.

El meu objectiu és millorar la vida emocional de les persones que dipositen la seva confiança en el meu treball terapèutic.

La proposta terapèutica consisteix a fer canvis significatius en la gestió dels problemes en l’àmbit individual i relacional. Per a això empro diferents formes de treball, depenent de la situació, les circumstàncies i les característiques de cada persona.

La meva vocació és acompanyar a les persones en el seu camí i proveir-los de les eines per a desbloquejar les seves emocions, superar les seves pors i afrontar canvis. En definitiva, a viure més lliures i feliços.

Susana Villafañe Carretero

Susana Villafaina Carretero (Psicòloga General Sanitària especialitzada en trastorns emocionals)

Psicòloga General Sanitària especialitzada en trastorns emocionals (dol, depressió, ansietat, fòbies, trauma, etc).
La meva experiència professional es basa en la intervenció clínica en diferents àmbits (social i sanitari) amb adolescents, famílies i persones majors, duent a terme avaluacions psicològiques, en coordinació amb tots aquells agents implicats (escola, família, etc).

Ofereixo sessions de psicologia per a persones que necessiten treballar inquietuds o problemes que interfereixen en el seu dia a dia, aportant eines per a millorar les habilitats socials i cognitives. Utilitzo, des d’una orientació cognitiva conductual, tècniques i abordatges (EMDR) que permetin fer de la intervenció un procés curt i eficaç.

 

Demaneu cita amb els nostres professionals