Petits passos,
Grans fites

GLASIR Salud és un Centre especialitzat en l’atenció i rehabilitació de persones que necessiten un enfocament terapèutic personalitzat i integral, abastant totes les etapes del desenvolupament, des d’una mirada inclusiva i interdisciplinària.

El nostre objectiu és potenciar el desenvolupament integral de tots els pacients i de les seves famílies, fomentant una inclusió plena i saludable.

Els nostres equips, formats per professionals especialitzats en cada etapa de la vida, acompanyen el creixement dels infants des dels 45 dies, el desenvolupament de l’adolescència i els reptes de l’edat adulta, oferint diferents dispositius d’atenció integral i interdisciplinària, partint del disseny de tractaments personalitzats per accions educatives i intervencions terapèutiques. Treballem de manera interdisciplinària perquè creiem fermament en la necessitat de pensar en cada persona de manera integral.

Serveis

Psicologia Infantil, per a Adolescents i per a Adults.

Psiquiatria per a adolescents i per a Adults.

Oferim sessions individuals i grupals, així com espais d’orientació a les famílies i d’ensenyament d’habilitats socials.

Salut mental

Treballem en la prevenció, avaluació, diagnòstic i tractament dels trastorns del llenguatge, parla, veu, masticació i deglució.

Logopèdia i aprenentatge

Ens encarreguem d’ajudar-te a aconseguir els teus objectius mitjançant un canvi d’hàbits cap a una alimentació saludable. No sols per a obtenir resultats ràpids i a curt termini, sinó perquè els resultats siguin duradors i per tota la vida.

Nutrició i dietètica

El tractament té com a finalitat aconseguir la màxima funcionalitat i independència de les persones amb alguna limitació, sigui física, cognitiva, conductual o una varietat d’elles.

Teràpia ocupacional · Atenció precoç · Integració sensorial

Mitjançant l’aplicació d’una série de testos validats i emprats a institucions de primer nivell internacional, avaluem les diferents funcions del desenvoupament. Això ens permet aconseguir un diagnòstic i pronòstic per establir un pla de tractament més d’acord amb el pacient.

Avaluacions

Demaneu cita amb els nostres professionals